Vacature Service Advisor Antwerpen

Vacature Service Advisor Antwerpen

Motorrijden zit in de lift en ook Meeusen Motoren Antwerpen groeit mee met onze steeds groter wordende groep trouwe, gepassioneerde klanten. Daarom zijn we op zoek naar een aanvulling in de functie die de spil vormt van onze organisatie, namelijk de functie van Service Advisor.

Jobinhoud:

Je bent hét aanspreekpunt bij uitstek voor klanten voor advies bij kledij, onderhoud aan de motor, accessoires, afhandeling van kleine technische problemen en magazijn. Je haalt er voldoening uit om elke klant vanuit jouw uitgebreide productkennis met het juiste product, service of advies verder te helpen. Verder ben je ook voor ons team van 5 techniekers dé man of vrouw waar zij ten rade gaan voor de werkplaatsplanning, magazijn, technische communicatie met BMW en andere vragen. Extra opmerkingen rond die werkplaatsbezoeken of de factuur achteraf met de klant bereid jij administratief voor en handel je bij afhaling correct af met de klant. Verder behandel je de levering van onderdelen en accessoires vanuit BMW voor zowel de werkplaats als receptieklanten.

Kortom, afwisseling gegarandeerd.

Wat zoeken we?

  • Je bent een gedreven, ondernemend iemand met een hands-on mentaliteit die werk ziet.
  • Iemand die op problemen kan anticiperen én oplossingsgericht mee kan denken met de klant om zo tot een passende (service) oplossing te komen.
  • Iemand die zowel praktisch als administratief houdt van een correcte manier van werken, én meedenkt om ook intern de processen constant te verbeteren.
  • Iemand die sterk in zijn schoenen staat en gemotiveerd is om ook die minder tevreden klant weer met een glimlach te kunnen laten wegrijden.
  • Iemand die leergierig is vanuit zijn interesse voor (motor)techniek en durft meedenken met techniekers in geval van uitdagende vraagstukken in de werkplaats.
  • Technische capaciteiten en eerdere ervaring in een soortgelijke functie zijn een pluspunt maar zeker geen vereiste.
  • In het bezit zijn van een motorrijbewijs

Wat bieden we?

Een omgeving waar humor en een goede sfeer steeds voor een goede verstandhouding zorgt, óók met de klanten. Je werkt voor het grootste motormerk van België maar geniet van de familiale sfeer die er bij Meeusen Motoren hangt. Binnen het aftersales team van 3 Service advisor collega’s krijg je een intensieve interne én externe opleiding via het BMW Center for Development. Maar ook daarna staat ons hecht team steeds voor je klaar voor vragen, hier sta je er nooit alleen voor.

We werken van dinsdag t.e.m. zaterdag om onze klanten maximaal te kunnen bedienen. Praktisch voor jou doen we dit met een flexibel uurrooster op maat van én in samenspraak met je directe collega’s. Zodat jouw werkplek, de receptie, steeds de juiste service kan bieden aan onze klanten.

Aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen.

Iets voor jou?

Contacteer ons dan via wijnegem@meeusenmotoren.net.bmw.be, via telefoon op 03/600.52.91 of spring binnen in onze winkel in Wijnegem.

Terug naar overzicht